Telenor

 

Telenor har vært i vinden i det siste. En påstått konflikt mellom styreleder og administrerende direktør fylte mange nyhetssendinger og avissider denne uken. For få uker siden varslet Konkurransetilsynet en bot på nesten en milliard kroner fordi Telenor har brukt sin posisjon til å prøve å hindre konkurrenter.

Det finnes mange gode alternativer til Telenor. Selv har jeg unngått firmaet siden det først ble mulig på slutten av 1990-tallet, og undrer meg over at ikke langt flere har gjort det samme. Ville du ha brukt en leverandør som selv har valgt som logo en ødelagt propell?

2 kommentarer
___________________________________________________________________________

Share
Skriv kommentar til dette innlegget
Knappen “Publiser” under det du skriver, sender kommentaren til Torgeir, som leser den og legger den ut her – forutsatt at den er saklig og i samsvar med vanlig folkeskikk.

Vil du følge denne bloggen? Registrer deg øverst i spalten til venstre, så mottar du hver lørdag  melding om innholdet i ukens blogg.

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Share

2 kommentarer til “Telenor”

  1. Telenor var tidligere en monopolinstitusjon. På enkelte områder har selskapet fortsatt monopol Dagsrevyen 21 torsdag 22, desember ga nok et argument for å holde seg langt unna Telenor.

    1. I dag har vi en myriade av selskaper som alle tjener en masse penger på vår telefon og internett-bruk. Jeg ser det slik at disse tjenestene er en del av vår nødvendige infrastruktur og burde sammen med vann- og el-forsyning vært holdt langt unna profitørenes klør. Telenor burde drives som et non-profit foretak hvor alle brukerne hadde en aksje hver og tok ut utbytte i form av lave priser.
      God jul forresten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 4 =