Kunst på gårdsplassen

Blid-ting – kategori-betegnelsen på dette innlegget – er inspirert av kategori-betegnelsen biting, som er omtrent det motsatte. Men i innlegg som er merket blid-ting, bites det ikke. Dette handler om noe ekstra positivt, gjerne litt uventet.
___________________________________________________________________________

«Alle» kan tegne et paradis,

men ikke alle paradiser har så stilige tegninger ved siden av seg

Som man forstår, kan jeg ubesværet gå forbi de som sitter på fortauet og tegner, for jeg har gatekunsten rett utenfor inngangsdøren. Og paradiset er prøvehoppet (ikke av meg).

Meteorologen hadde varslet styrtregn i løpet av natten, så jeg var raskt ute for å sikre meg bilde av kunsten før regnet skylte den bort. Men det kom ikke noe regn, og neste dag var paradiset utvidet til en full rundløpsbane, vår stedlige variant av banen på Kadettangen, 500 meter unna.

Kunstverket er usignert, men skrivemåten «STArT» og den ukonvensjonelle utformingen av tre-tallet i tretti antyder vel at kunstneren er i begynnelsen av sin karriere.

(Innlegget ble påbegynt 14.07.2021 og fullført 14.07.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no