Alternative fakta – uke 7

Klippet nedenfor er hentet fra Dagsavisens forside 17.02.2017:

Men er det mulig å undersøke de bombene nå, da? Og er det ikke farlig å fikle med eventuelle ueksploderte bomber, selv flere år etterpå?

oooOOOooo

NRKs Kristin Solberg hadde reportasje fra Saudi-Arabia i Dagsrevyen nylig. Landet ble av Nina Owing presentert som ett av de verste for kvinner å bo i. Bl. a. er Saudi-Arabia visstnok det eneste landet i verden der kvinner ikke har lov til å kjøre bil. Hvis det er ille, bør man lese hva DinSide skrev om trafikkulykker i 2014: “… det er 37 prosent sjanse for at det er en kvinne bak rattet i en ulykke, …” Dette er ulykker de er spart for i Saudi-Arabia!

oooOOOooo

Mange ble nok skuffet over at det ikke var jeg som ble omtalt i Budstikka-klippet ovennfor. Jeg skal vurdere å komme sterkere tilbake neste år.

oooOOOooo

Ingeborg Heldal ble kjent da hun som lærer med klassen sin snakket med president Bill Clinton på Slottsplassen under hans statsbesøk i 1999. Nå er hun bloggsjef i Aller media. Hun var gjest i Dagsavisens Navn i nyhetene, der det blir stilt noen faste spørsmål, bl.a. Hva misliker du mest med deg selv? Svaret: “Er det lov å si ingenting? Jeg misliker ingenting ved meg selv. Det sluttet jeg med for lenge siden – det tar for mye energi og fokus bort fra alt som er bra.”
Dagsavisen 10.02.2017, intervjuer Sissel Hoffengh

oooOOOooo

Budstikka på nett forteller 11. februar om en mann som ikke klarte intelligenstesten nedenfor, og som fikk en dom på seks års forvaring. I liket med Budstikkas overskrift hopper jeg over den eventuelle sammenhengen mellom testen og dommen, og konsentrerer meg om selve testen: “Hvis hver hund får ett halsbånd hver, vil det da være halsbånd til overs” – og én av kommentarene, som står under bildet.

Kommentar fra Ole Jacob Remme: “Jeg skjønte ikke at det var halsbånd en gang jeg”.

___________________________________________________________________________

Share
Skriv kommentar til dette innlegget
Knappen “Publiser” under det du skriver, sender kommentaren til Torgeir, som leser den og legger den ut her – forutsatt at den er saklig og i samsvar med vanlig folkeskikk.

Vil du følge denne bloggen? Registrer deg øverst i spalten til venstre, så mottar du hver lørdag  melding om innholdet i ukens blogg.

Til innholdsliste for denne utgaven