Alternative fakta – uke 51___________________________________________________________________________

AF-1: Håndball-vold: Etter en lang seiersrekke møtte de norske håndballjentene til slutt et lag som var bedre enn dem, og fikk “bare” VM-sølv. Underlig nok ble det i løpet av mesterskapet snakket lite om det voldelige preget kampene hadde. Her er et utsnitt fra åttendedelsfinalen mellom Norge og Spania, der en av de norske spillerne brutalt meier ned en stakkars spansk jente.

oooOOOooo

AF-2: Villmann på rullebåndet: “Stå til høyre. Gå til venstre”. I rullebåndene mellom etasjene på Sandvika storsenter står dette på kantene langs båndet, i andre kjøpesenter er det tydelig skiltet. Jeg må nok innrømme at jeg har latt meg friste til å på høyre side, uten at det har gitt tilsnakk hittil. Men så har jeg passet godt på at jeg var alene på båndet da jeg drev med dette.

oooOOOooo

AF-3: Understrekende armbevegelser: Da Thorbjørn Jagland ble leder i Arbeiderpartiet i 1992, hadde han nettopp gjennomført partiets grunnkurs i bruk av armbevegelser på talerstolen.

oooOOOooo

AF-4: Savnet-melding: Hovedoppslaget i Østlandssendingens TV-nyheter i begynnelsen av desember var en savnet-melding fra Østmarka:

oooOOOooo

AF-5: En småskolelærers hverdag:

(Innlegget ble påbegynt 22.12.2017 og fullført 22.12.2017)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no