Alternative fakta – uke 48___________________________________________________________________________

AF-1: Forbudstiden er over: Budstikka har tydeligvis ikke fått med seg at forbudstiden i Norge ble avviklet i 1927. Siden da har det vært mulig å kjøpe alkoholholdig drikke på restauranter som har bevilling til  å selge slikt, og den som drikker alkohol, får promille.

oooOOOooo

AF-2: Små problemer kan gjøres store: Aftenpostens debattsider for ungdom, Si; D, tar opp så mangt. Det vesentlige temaet nedenfor mente avisens redaksjon var så viktig at innsenderen fikk lov til å være anonym.

oooOOOooo

AF-3: Seier’n er vår: Aftenposten, som muligens har overtatt Dagbladets slagord “Alltid foran”, har begynt å forberede 20-årsfeiringen av fotballkampen mellom Norge og Brasil i 1998. Norge vant som kjent 2-1 med Egil “Drillo” Olsen som landslagssjef. Nå har Aftenposten tatt initativ til at det skal det spilles igjen, med de samme spillerne som for 20 år siden. Saken omtales beskjedent over åtte sider pluss en helsides egenannonse om billettsalg. Uansett resultat tviler jeg på om feiringen i gatene blir den samme som i 1998.

oooOOOooo

AF-4: Kun for innfødte: Sunnmøringer tror de kan tillate seg  hva som helst overfor Bæringer. Også med en varebil!

(Innlegget ble påbegynt 01.12.2017 og fullført 01.12.2017 )
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no