Alternative fakta – uke 43___________________________________________________________________________

AF-1: Europris på villstrå: Nylig skulle jeg finne åpningstidene for Europris, som har en filial i nærheten. På butikkjedens nettsider klikket jeg på “Finn din butikk”, og fikk denne veiledningen om nærmeste butikk for Langset, som ligger 500 meter Bærum kommunes rådhus:

oooOOOooo

AF-2: Kumlokk i flom: Det kom store nedbørsmengder i Agder og Telemark for noen dager siden. Da oppdaget de trolig at det ikke er lurt å lage kumlokkene av plast eller tre – eller hva det nå er de bruker til dette. Tonje Grimstad i NRK Alltid Nyheter:

oooOOOooo

AF-3: Nytt fra MDG: Hinsides bygrensen sitter Miljøpartiet de grunne i byråd sammen med Bebreiderpartiet. Når de ikke spekulerer på hvordan de kan hindre forbedring av E-18 slik at vi som bor langs veien fortsatt skal bli plaget med støv og støy, arbeider de bl. a. med ordninger mot matsvinn i Oslo. Finansavisen fortalte om dette for et par uker siden:


oooOOOooo

AF-4: Vanskelig vitsetegning: Nok en gang har det dukket opp en Bizarro-vitsetegning som jeg ikke skjønner. Den forrige ble løst på en pinlig måte for meg (Alternative fakte -uke 41 – løsningen står i kommentaren), men jeg tar sjansen på å spørre igjen: Har noe gått tapt i oversettelsen, eller er det jeg som er dum?


___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no