Alternative fakta – uke 40___________________________________________________________________________

AF-1: Damer i trafikken: Som sikkert alle denne bloggens velorienterte lesere har fått med seg, har kong Salman av Saudi-Arabia utstedt et dekret som gir kvinner lov til å ta førerkort. I den anledning skal jeg få referere en stripe av tegneserien Andy Capp, der han og kona Florrie nesten blir kjørt ned av en bil som sneier et gatehjørne.
___Andy: “Kvinnfolk bak rattet!”
___Florrie: “Det kvinnfolket var en mann …”
___Andy: “Han kjørte som et kvinnfolk!”
Jeg kan også anbefale denne lille filmsnutten, som ikke har noen tittel, men som godt kan hete Kvinnfolk bak rattet.


oooOOOooo

AF-2: Herre-hijab – igjen: I forlengelsen av nyhetene fra Saudi-Arabia kan jeg presentere to ferske bilder som viser herre-hijabens inntog blant oss (tidligere omtalt i Alternative fakta – uke 15).

   

Både når det gjelder alpinisten Henrik Kristoffersen og den mer ukjente Rawaz Kermal (intervuet på gaten av NRK) kan det være grunn til å undre seg over hva slags hodeplagg de skal bruke når det blir kaldt. Plagget nedenfor holder vel ned mot en temperatur på rundt 20 kuldegrader (Celsius) – vel å merke hvis luftfuktigheten ikke er for høy. 

oooOOOooo

AF-3: Helvete-hund: Til nå har jeg vært overbevist om at alle hunder kommer til himmelen når de dør. Det viser seg å være unntak:

oooOOOooo

AF-4: Vingede skarer: Tre av innleggene i dagens blogg er knyttet til vinger: Flyene på Fornebu, skjæredrapet på Elverum og “ørnen” Arbeiderpartiet. Derfor passer det å slutte med et flere år gammelt klipp fra NRKs nettsider om kyllinger. Nyheten har gått ut på dato, men siste setning gjør at utklippet forsatt er lesverdig.


___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventelt legger den ut her.
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no