Alternative fakta – Uke 39___________________________________________________________________________

AF-1: God jul: Budstikka innfører brukerbetaling på nett fra 2. oktober. Derfor kan det hende at lenken til avisens reportasje om julemarsipan ikke kan leses. Men på samme måte som Nidar sjokoladefabrikk og Sørkelkey (det som tidligere het Statoil) ønsker jeg selvsagt leserne av denne bloggen en riktig god jul!

oooOOOooo

AF-2: Nyhetsflause: Norsk Telegrambyrå (NTB) sendte denne uken ved en feil ut melding om at kong Harald er død. Nyheten om denne ikke-nyheten er gjengitt i de fleste nyhetsmedier, og document.no har kommentert fadesen. Under krigen 1940-45 var NTB kontrollert av okkupasjonsmakten, og ble på folkemunne kalt “Not To Believe”. Det er kanskje dit man ønsker seg tilbake?

oooOOOooo

AF-3: Listhaug – igjen: Sylvi Listhaug klarer å snakke for seg selv. Men jeg synes hun bør bli spart for helt feilaktige påstander, som når Harald Stanghelle i Aftenposten skriver at hun har kalt Knut Arild Hareide for “løgner” og “imamsleiker”. Her i bloggen skrev jeg om diskusjonen mellom de to i NRKs Politisk valgkvarter 12. august (Listhaug i vinden), og det var Hareide som kalte Listhaug løgner. Samtidig påpekte jeg at pressen har konstruert ordet “imam-sleiking”, som Listhaug ikke har sagt.

oooOOOooo

AF-1: For mye billig-ferrari: I forrige utgave av bloggen skrev jeg om en Ferrari som var kjøpt billig på Jula. Oppslaget i Budstikka tidligere denne uken kan tyde på at importøren burde tatt seg litt bedre betalt...

 

.

.

oooOOOooo

AF-1: Privat eller kommunalt: Filip Rygg (tidligere KrF-politiker, nå leder av tankesmien Skaperkraft) har i likhet med meg (Kommunalt eller privat søppel? i forrige utgave av bloggen) ment noe om privat kontra offentlig tjenesteyting. Ifølge Dagsavisen skriver han dette på Twitter:
___“I lys av konkursen i @moodsofnorway, er det virkelig lurt å la ___private proudsere og selge klær? Bør kke kommunen overta? Alle ___må ha klær.”
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventelt legger den ut her.
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no