Alternative fakta – uke 39


___________________________________________________________________________

AF1 – Langtidsplanlegging: Artistene som skal synge i ymse kirker i desember, har allerede begynt å avertere. Jeg benytter derfor anledningen til å melde fra om at Hummer & Canari, den lille sanggruppen jeg er medlem av, vil avholde den tradisjonelle konserten i forbindelse med tenning av julesyrinbusken hos Erle 9. desember. Vi har allerede begynt å øve, men vi synger ikke julesanger slik at andre kan høre det. Og hverken vi eller de som averterte førjuls- og julekonserter i Aftenposten 22. september, slår Odd Nordstoga. Hans annonse sto i juni.

oooOOOooo

AF2 – Åpenhet: Hvorfor er det så mye hets mot det russiske antidopingbyrået? De er helt åpne om sin virksomhet, og har satt skilt på døren – til og med på svensk – om hva som foregår der inne.

..

oooOOOooo

AF3 – Statslederantrekk: Når statsledere møtes, er også antrekket viktig. For menn har det “alltid” vært dress og slips. Nå har statsministrene Theresa May og Angela Merkel også satt en standard for kvinner, slik det fremgår av et bilde i Aftenposten. Jeg har satt opp en sjekkliste for de av bloggens kvinnelige lesere som har planer om å bli statsleder:

  

oooOOOooo

AF4 – Kinotilbud: For hundre år siden var det like mange kinoer i Oslo, eller Kristiania som byen da het, som det er i dag – syv. Filmene var nok kortere, og de var helt sikkert ikke i farger. Til gjengjeld fikk man kanskje levende pianomusikk ved siden av filmen. Fire av 1918-filmene handler om kvinner: Zigeuner-prinsessen, Kvindehjerter, Millionpiken og Piken fra Klubben. Jeg vakler mellom den siste og Egtemænd paa rangel. men jeg er vel som vanlig for sent ute til å få kjøpt billett før filmen blir tatt av plakaten.

.

(Innlegget ble påbegynt 27.09.2018 og fullført 27.09.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no