Alternative fakta – uke 37


___________________________________________________________________________

Klikk på bildet for å lese hva som skjedde etter bilbrannen.

AF1 – Bilbranner og andre ulykker: Svenskene har mye å stri med for tiden, deriblant et stort antall påsatte bilbranner. Det viser seg at ikke bare brannene skaper problemer, slik Resett fortalte om nylig. Jeg sier som NRK og mange nettaviser: Klikk på bildet for å lese mer.

.

.

oooOOOooo

AF2 – Prisstigning på Ferrari: Den billig-Ferarrien som var på besøk her på bruket i fjor høst (Alternative fakta – uke 38), har gått opp i pris. Men det er fortsatt ganske billig.

.

.

oooOOOooo

Egne parkeringsregler for trafikkskoler?

AF3 – All stans forbudt: Et skilt tilsvarende det som er innringet på bildet, står fem-seks billengder mot venstre, så det er ingen tvil om at parkeringsforbudet gjelder der bilen fra din trafikkskole er parkert. Men sjåførlæreren har vel hatt et viktig ærend i nærheten …

oooOOOooo

AF4 – Før bompengene: Da jeg tok sertifikatet, var E-18 med fire kjørefelt ferdig til Kjørbo rett vest for Sandvika. Der kunne man frese av gårde i 70 km/t, høyeste tillatte fart ble hevet til 80 km/t året etter at jeg fikk førerkort. Unntaket var gjennom Lysaker, som var tettbygd strøk, og der fartsgrensen på firefeltsveien var 40 km/t. På YouTube fant jeg en film om Lysaker og E-18 på denne tiden.

(Innlegget ble påbegynt 14.09.2018 og fullført 14.09.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no