Alternative fakta – Uke 33___________________________________________________________________________

AF-1: Dyreliv 1: Det er et rikt dyreliv her på bruket, og vi tar vare på det så godt vi kan. Tidligere i sommer tok det ti minutter lengre tid enn vanlig å klippe plenen fordi humlene som mesket seg med hvitkløver, måtte jages unna så de ikke ble plenklippermat. Forrige uke hadde krabaten på videoen

forvillet seg inn i huset, og det var et svare strev å få den ut igjen. Etter et søk på nettet tror jeg det er en gullbasse.

oooOOOooo

AF-2: Dyreliv 2: Det er mer planteliv enn dyreliv på bruket, bl. a. 18 epletrær. Bestøvningen om våren tror jeg for det meste utføres av lokale humler. En av disse hadde fullført sin tjeneste og lå død på gårdsplassen nylig. Den hadde fortjent en ærefull begravelse, men jeg lot den ligge, og den ble nok fuglemat.

.

.

oooOOOooo

Budstikkas nettavis 16. august.

AF-3: Engstelig politiker: Det fremgår av Budstikka at Rasmus Hansson, eneste stortings-representant for Miljøpartiet de grunne, er redd for matjord. Med sin partibakgrunn burde Rasmus Hansson vite at matjorden ikke er farlig, selv om den kan inneholde metemark og andre småkryp.

.

.

oooOOOooo

Dagsavisen 21. juli.

AF-4: La de unge slippe til: Dagsavisen kan fortelle at unge skal bygge KFUM. Ettersom forkortelsen står for Kristelig Forening for Unge Menn, er vel dette en like stor sensasjon som at ungdom fyller medlemslistene i AUF, Arbeidernes UngdomsFylking.

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventelt legger den ut her.
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig!