Alternative fakta – uke 19

Om uttrykket alternative fakta (AF)

___________________________________________________________________________

AF-1: Alternativ virksomhet: Denne bloggens trofaste følgere savnet kanskje forrige ukes Alternative fakta. De måtte utelates fordi mye tid gikk med til vårarbeid i hagen i det fine været den uken, og fordi innlegget Løkketangen, trebyen som kunne blitt Sandvikas “gamla stan” ble mer arbeidskrevende enn jeg hadde trodd. Forsømmelsen skal forhåpentligvis ikke gjenta seg.

oooOOOooo

AF-2: Endelig vinter: Snøen kom sent i år, det skjedde denne uken. Det er så sent at værvarsler Bente Marie Wahl har glemt den meteorologiske betegnelsen på dette frosne vannet som faller ned fra himmelen. Min betegnelse er “denne avskyelige substans som legger seg som en klam hånd over alt levende liv”.

oooOOOooo

AF-3: Ukens Gro Holm: I Alternative fakta for to uker siden kom det frem at Gro Holm har skjerpet seg på bakgrunn av innlegget Radiolyd på innpust. Nå har hun skjerpet seg  ytterligere.

oooOOOooo

AF-4: Det er vår! Forrige uke foran hovedbygningen: Forsytia i full blomst. Denne uken foran sidebygningen: Forsytia med blomster og blad, naboens kirsebærtre i begynnende blomstring – og Soria Moria-slottet borte på Nesoddlandet, omtrent der Sunnaas sykehus ligger.

Klikk på bildene for fullskjermvisning.

   

oooOOOooo

AF-5: Blogg-sponsing: “Det er ikke lenger plass til personen bak bloggen. Det er kun plass til sponset sminke.” Dette skriver Hege Kyte på SiD-sidene i Aftenposten. La meg understreke: Denne bloggen inneholder ikke noe om sponset sminke!! Ikke noe sponset i det hele tatt, egentlig. Men hvis noen har lyst til å sponse, er jeg villig til å diskutere det.

oooOOOooo

AF-6: Rakler er noe herk: Astma- og allergiforbundet advarte nylig mot kraftig spredning av bjerkepollen. Heldigvis har ikke mine luftveier anlegg for å bli plaget av det. Men siden jeg bor under et bjerketre, plages jeg av det på andre måter, f. eks. ved at jeg er allergisk mot gulvvask.


___________________________________________________________________________

Share
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Når du trykker på knappen “Publiser kommentar” nedenfor,
blir kommentaren sendt til Torgeir, som senere legger den ut her.