Alternative fakta – uke 14


___________________________________________________________________________

Klikk på bildet for å lese Resetts aprilspøk og kommentarene under den.

AF1 – Aprilspøk: Det er ikke lett å lage en god aprilspøk, det er kanskje derfor mange medier har sluttet med det. Men Resett har aprilspøk på sin første 1. april, og jeg synes Helge Lurås har fått det til. Han bruker en aktuell sak som debatteres og knytter den til en person og et saksområde som alle vet at denne nettavisen har synspunkter på. Ta også en titt på kommentarene!

.

.

.

.

oooOOOooo

AF2 – Bransjespørsmål: For en tid siden omtalte jeg her i bloggen en som sitter i styret for Fri Oslo og Akershus. Det er en forening for kjønns- og seksualitetsmangfold (på foreningens nettsider står det “lesbisk, homofil, bi, trans, inter* og queer” og en henvisning til alle 25 gruppene ), I arbeidet med saken dukket det opp en lenke til Proff, som ifølge Brønnøysundregisteret er “en nyttetjeneste for det norske næringsliv”, og som derfor selvsagt presenterer seg på engelsk, “The Business Finder”. Fri sto oppført i Proffs foreningsregister, bl.a. med tilleggsopplysningen “Andre leverandører i samme bransje”. Skal tro hva de “leveandørene” mener om det?

oooOOOooo

Knut Arild Hareides livvakt avslørt (?) av Aftenposten – profil og en face, Innringingen er gjort av meg.

AF3 – Livvakt: Mye kan tyde på at Aftenposten har avslørt Knut Arild Hareides livvakt. Det skjedde i den fyldige billedreportasjen i forbindelse med at Sylvi Listhaug gikk av som justisminister. Men hvordan forholder dette med livvakt seg til Kapittel 5, vers 39 i Mattheus-evangeliet?

.

.

.

.

.

oooOOOooo

AF4 – Påske: I morgen er siste dagen i årets jødiske påske, Pesach. Da feirer man Exodus, utgangen fra Egypt.  Bizzaros tegning  i Dagsavisen (nedenfor) håper jeg er innenfor det en hedning som jeg kan spøke med. Jeg har også noen andre tegninger der en senere profet fra Midtøsten figurerer – de tegningene tør jeg ikke bruke.

(Innlegget ble påbegynt 06.04.2018 og fullført 06.04.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no