Alternative fakta – uke 11

Om uttrykket alternative fakta (AF)

oooOOOooo

AF-1: Dansk invasjon: Først kom det én bil med danske skilt. Den fikk tekniske problemer og ble stående, men fikk etter hvert selskap av én dansk bil til. Sammen må de to ha sendt ut sterke signaler, for etter få dager kom enda to danske biler. Slik er det å bo like ved holmen Danmark i Sandviksbukta, der det etter kommunal resolusjon flagges med dansk vimpel.

oooOOOooo

 AF-2: Mer ekstra vanskelig quiz: Dagsavisen har sin daglige quiz på baksiden. Der gjøres det også feil, men de rettes ikke slik som i Aftenposten (Ekstra vanskelig quiz 4.3.2017). Her er et par smakebiter:

oooOOOooo

 AF-3: Kommunal verdihåndtering: Her på bruket er det fortsatt slik at bare søppel som ligger i kommunal sekk, blir hentet. Verdien av en slik rull med sekker er derfor det samme som renovasjonsgebyret,  kr 1.593,75 for et halvår. Bildet viser hvordan kommunen leverer denne “verdisendingen”.

oooOOOooo

 AF-4: Aftenposten-problemer 1: Toppen av siste side er et bra sted å henvise til interessante artikler ellers i avisen. Under visse forutsetninger. Eller er dette en kodemelding til avisbudene?

oooOOOooo

 AF-5: Aftenposten-problemer 2: Noen har problemer med å få tiden til å gå, og må ha hjelp med det. Aftenposten har problemer med å fylle baksiden av boligdelen med fornuftig innhold:

___________________________________________________________________________

Share
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Når du trykker på knappen “Publiser kommentar” nedenfor,
blir kommentaren sendt til Torgeir, som senere legger den ut her.