Alternative fakta 46/20

___________________________________________________________________________

AF 1: Epledyrkerjungelord. Det er like godt å hoppe som å krype i det sure eplet.

֎֎֎

Klikk på bildet for å lese etiketten.

AF 2: Spekemat. Hva betyr “ferskpakket” på pakningen som er avbildet til høyre? Er spekematen fersk? Det kan den jo ikke være! Og hvor gammelt selve brettet er, kan neppe ha noen interesse.

.

.

.

.

.

֎֎֎


Parkeringskontrollens hvite bil “parkert” i Sandvika.

AF 3: Parkering. Bildet ovenfor tok jeg mens det ennå var grønt løv på trærne. Parkeringskontrollen har “parkert” sin hvite bil. Også der finnes det sjåfører som ikke behersker lommeparkering …

֎֎֎

 

Veiledende” kart fra Budstikkas nettavis. Klikk for å se detaljer …

AF 4: Kart. Budstikkas (tidligere Asker og Bærums Budstikke) nettavis har ofte kart der avisen kan briljere med sin kunnskap om lokalgeografien.

֎֎֎

Fra NRK Dagsrevyen

AF 5: Solo. Tallet øverst på bildet til høyre viser – ifølge NRK Dagsrevyen – antall norske husholdninger som “befolkes” av bare én person. Hadde det ikke vært for meg, ville tallet vært 974.199 …

֎֎֎

Resett 24. september 2020.

AF 6: Vold. At det er gode grunner til å holde seg langt unna toppidretten, har jeg for lengst tatt konsekvensen av. Men at toppidretten er så voldelig som oppslaget til høyre  forteller om, visste jeg ikke.

.

.

.

֎֎֎

Oppslag i Resett 17. november 2020. Klikk på bildet for å lese hva Nettavisen skriver om saken.

AF 7: MDGrisk. MDG (Miljøpartiet De Griske/Grunne/Gale) vil ifølge oppslaget til høyre øke skatter og avgifter. Det har gitt utslag på oppslutningen, i hvert fall slik Document har lest meningsmålingene.

.

֎֎֎

AF 7: MDGal. Det må være en påkjenning å sitte i Oslo-byrådet for MDG (Miljøpartiet De Gale/Griske/Grunne). Se bare hvordan Resett presenter en vel gjennomtenkt plan for mer park i Oslo:

Oppslag i Resett 5. november 2020. Klikk for å lese.

 

֎֎֎

Oppslag i Resett 12. november 2020.

AF 8: Skatt. Rødt går også inn for solide skatteøkninger, som oppslaget til høyre viser.  Rødt er et parti det ikke har noen hensikt å diskutere med, men bloggens lesere kan jo – hvis de av vanvare skulle komme til å delta i rituell avsynging av Internasjonalen (“Opp alle jordens bundne treller …”) – ta i litt ekstra i begynnelsen av tredje vers: “Imot oss statens lover bøyes, av skatter blir vi tynget ned.”

(Innlegget ble påbegynt 19.11.2020 og fullført 19.11.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no