Alternative fakta 35/19


___________________________________________________________________________

AF1 – Epleplukkedagen 2019: For sikkerhets skyld minner jeg om epleplukkedagen 14. september. Alle bloggens lesere er velkommen. Se forrige ukes Alternative fakta.

oooOOOooo

.

AF2 – Fotball: Det har vært fotballkamp i Trondheim, der Rosenborg spilte uavgjort mot Dinamo Zagreb. Når jeg vet det, er årsaken at motstandernes supportere var ansett som så farlige at det visstnok var snakk om å mobilisere heimevernet. Tidligere har jeg referert pave Johannes Paul, som har sagt at av alle uviktige ting er fotball den viktigste. Nå har jeg funnet en ny guru å sitere. Bill Shankly omtales som fotballfilosof, og har visst spilt på et engelsk lag som heter Liverpool. Han har sagt: “Noen mennesker tror at fotball er et spørsmål om liv eller død. Jeg er veldig skuffet over den innstillingen. Jeg kan forsikre deg, det er langt mer alvorlig enn som så”.

oooOOOooo

.

AF3 – Kommune-konkurranse: Forbrukerrådet har funnet ut at Bærum er best på bunn, hva nå det betyr. Asker er best på info. Det er Budstikka som forteller dette i sin nettavis.

.

.

.

.

oooOOOooo

.

AF4 – Ordføreråpning: Budstikka kan også fortelle om åpningen av elvepromenaden i Sandvika. Det må være det som ser ut som en bro et stykke bak ordføreren på bildet. Som det fremgår av både tekst og bilde var det sol da åpningen åpnet.

.

.

.

.

.

oooOOOooo

AF5 – Partigaver: Aftenposten forteller om politikere som gir pengegaver til sitt eget parti. Det er vakkert. Særlig merker jeg meg SV-leder Audun Lysbakken, som donerer 55.797 kroner til SV.  Jeg skulle gjerne visst hvordan han kom frem til akkurat det beløpet.

oooOOOooo

.

AF6 – Fattig redaktør: En NRK-reportasje fortalte om den amerikanske 12-åringen Hilde Lysiak, som har drevet lokalavis siden hun var syv. Det er nok et tøft liv uten særlige inntekter, for selv ikke som foredragsholder i det fjerntliggende Norge (Jar skole) hadde hun råd til bukser uten store rifter på tvers. Vi får håpe hun fikk godt betalt her.

.

.

.

.

oooOOOooo

AF7 – Trump-nytt: Donald Trump tok med seg sin kone Melania til G7-møtet i Biarritz. Det er mulig han ikke burde gjort det, for ifølge Resett-bilaget Xtra kan Melania være i ferd med å bytte ut Donald med en annen statsleder.

(Innlegget ble påbegynt 29.08.2019 og fullført 29.08.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no