Alternative fakta 17/19

___________________________________________________________________________

AF1 – Det er vår: Forsythiaen her på bruket rakk nesten påsken i år. De gule blomstene, som kommer før busken har fått blader, ville passet godt som påskepynt. Men de lyser opp uansett.

oooOOOooo

Budstikka 11. februar 1952. Klikk på teksten for en lesevennlig utgave.

AF2 – Russetid: I 1952 var det to gymnas (videregående skoler) i Bærum: Valler og Stabekk, og Budstikka hadde felles russespalte for skolene. Der meldes det 11. februar at det på Valler var tatt opp bestilling på luer og kort. Russebusser står det ingenting om.

.

.

oooOOOooo

AF3 – Sent ute: De som arrangerer Hyttemessen kan ha blingset på kalenderen da de bestilte annonseplass. Eller Aftenpostens annonseavdeling har registrert at de kanskje ikke når budsjettmålene for april. Uansett er det litt sent å avertere i avisen 24. april for et arrangement 8.-10. mars!

.

.

oooOOOooo

AF4 – Utekstet radio: Som tidligere dokumentert her i bloggen mener enkelte programledere i NRK at lytterne ikke trenger oversettelse av engelskinnslag i programmene. Det viser seg at dette gjelder flere språk. Her er et  utdrag av nyhetene ved midnatt 1. desember i fjor:

oooOOOooo

AF5 – Uforståelig vitsetegning igjen: Nok en gang: Hva har jeg gått glipp av når jeg ikke forstår poenget her?

(Innlegget ble påbegynt 26.04.2019 og fullført 26.04.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no