Alternative fakta 11/19

___________________________________________________________________________

Klikk på illustrasjonen for å få den i leselig størrelsse

AF1 – Sensasjonelt om Johaug-saken: I et intervju med NRK Dagsrevyen 4. mars (hør hva som ble sagt) sa avtroppende sjef for langrenns-landslaget, Vidar Løfshus, at han samarbeidet med Therese Johaug mens hun var utestengt fra all idrett. Jeg har ikke registrert at noen andre medier har fanget opp dette, og intervjuer Atle Bjurstrøm gjorde det heller ikke, så jeg er godt fornøyd med å være først ute med avsløringen. At en så viktig sak har blitt liggende i nesten to uker, skyldes at denne bloggen har én ukentlig utgave, og at jeg ville gi andre og større medier sjansen til å vise at de er observante. Men hverken Resett eller Document har reagert på  Løfshus’ uttalelse, ikke en gang Aftenpostens Hole in one.

oooOOOooo

AF 2 – Presset landslagssjef: Det er en tøff jobb å være sjef for langrennslandslaget. Avtroppende Vidar Løfshus har bl.a. måttet takle lagets forhold til avtroppet Petter Northug (som jeg tror ble sendt til verden for å ødelegge langrennssporten innenfra). Presset har åpenbart påvirket Løfshus. Dette sa han i Dagsrevyen:

oooOOOooo

 

AF 3 – Ånden som går: Runar Iversen advarer Aftenposten mot å spøke med Fantomet. Det er en advarsel jeg tror avisen bør ta til følge. Fantomets gode merke, gjengitt til høyre, beskytter mot fare og gir hell. Jeg vurderer å be Fantomet/Ånden som går/Mr. Walker om å få bruke det som en del av den sorte rammen rundt denne bloggen.

oooOOOooo

AF 4 – Språklig finurlighet: Aftenposten illustrerer med et bilde hva som virkelig hendte i situasjonen avisen forteller om under overskriften  Lastebil støtte sammen med trikk. Jeg påstår at bildet viser det motsatte av overskriften: Trikken har støtt sammen med lastebilen. De av bloggens lesere som har sans for slike spissfindigheter, har her opplegget klart for helgens diskusjon  rundt  middagsbordet, i vennekretsen m.m..

.

oooOOOooo

AF 5 – Trafikkulykke i gamle dager: Alt skal gå så fort nå for tiden. Da var det bedre for hundre år siden. Budstikka fortalte da at det lørdag morgen “ved 4 tiden” skjedde en trafikkulykke “på Drammensveien ved Sjøstrand” (på nåværende Sandviksveien omtrent rett innenfor holmen Danmark). Ulykken resulterte i en ødelagt motorsykkel og benbrudd for motorsyklisten, og Budstikka forteller videre om hvordan den skadede ble tatt hånd om:
___“Efter en times tid kom dr. Schmidt tilstede og beordret den syke ___sendt til Asker.”
___“Ved 6 tiden var man fremme hos dr. Næss, som i en fart fik lagt ___en nødforbinding og sendt den syke med ½7 toget til ___rikshospitalet.”
Les gjerne hele historien, der navn på  ulykkessjåføren og motorsyklisten også er oppgitt.

(Innlegget ble påbegynt 15.03.2019 og fullført 15.03.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no