Alternative fakta – uke 29

 ___________________________________________________________________________

AF-1: Flerkulturelt: Norge rundt på NRK har sommerferie (programmet hadde tidligere slagordet “Aldri en fredag uten …”), så da kan det passe med en reprise fra programmet 23. juni. Det handler om jordbærdyrking i Trøndelag, og den eneste som snakker norsk uten aksent, er jordbærbonden selv. Alle de andre som uttaler seg i programmet – reporteren inkludert – kommer åpenbart fra steder der Norge rundt ikke står på sendeplanen.

oooOOOooo

AF-2: Riktig antrekk: De siste dagene har det vært strålende sommervær med rik anledning til å bruke hagemøblene. Møbler som står ute hele sesongen, krever vedlikehold. Og når utemøblene skal males, er det viktig å velge riktig antrekk, slik Budstikka viser.

.

.

.

oooOOOooo

AF-3: Medisinsk: Om annonsen nedenfor er beregnet på meg, er jeg usikker på. I hvert fall tar jeg ikke sjansen på at noen skal utføre blodtrykskmåling (det står slik i annonsen) på meg. Og når firmaet lover at “… 1 smertefri behandling er gratis”, regner jeg med at de sørger for at den ikke blir smertefri, slik at jeg må betale. Firmaet har ikke betalt for annonseplass her, så jeg har fjernet navn, adresse og telefonnummer.

___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventelt legger den ut her.
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig!