Alternative fakta – Uke 22


___________________________________________________________________________

AF1 – Behandling: Aftenposten brukte bildet ovenfor som illustrasjon til artikkelen Det er ikke alltid psykiatrisk dagbehandling virker. Av bildet kan det se ut som behovet for klesbehandling er minst like stort som behovet for psykatrisk behandling.

oooOOOooo

AF2 – Nei til söta bror: Dagsavisen (til høyre) slår stort opp at regjeringen sier nei til raske tog til Sverige. Selvsagt gjør regjeringen det! Regjeringspartiet Venstres første leder var Johan Sverdrup, som fikk svenskene i vrangstrupen (eller var det kanskje omvendt?) da Stortinget innførte parlamentarismen i 1884. Christian Michelsen, norsk statsminister da unionen med Sverige ble oppløst i 1905, hadde vært ordfører for det nåværende regjeringspartiet Høyre i Bergen (men tilhørte Samlingspartiet i 1905). Og det tredje regjeringspartiet, Fremskrittspartiet, arbeider for å unngå svenske tilstander her til lands. Hurtigtog til Sverige? Glem det!

oooOOOooo

AF3 – Klok parkering: Et økende antall bilister har tatt fornuften fangen og har begynt å parkere med fronten ut, som de fem bilene ved siden av hverandre på bildet ovenfor. I tillegg til at slik parkering er best for sikkerheten, er man også klar til flukt på et øyeblikk. Tenk på det ved neste parkering.

oooOOOooo

AF4 – Maskinleie: Denne helgen skal jeg male yttervegger, og har leid tilhengerlift til arbeidet. Det kommer jeg nok tilbake til i en senere blogg. Allerede i forberedelsen slo jeg fra meg å leie hos Asker & Bærum Liftutleie, for de har så leie vilkår – ifølge egen nettside.

Klikk på bildet for å så skriften i leselig størrelse.

oooOOOooo

AF5 – Google-hjelp: Til dagens innlegg NRK-streiken dager derpå skulle jeg raskt søke opp en artikkel fra resett.no ved hjelp av google. Det er en søkemotor med kreative evner!

Klikk på bilde for bedre leselig versjon.

(Innlegget ble påbegynt 31.05.2018 og fullført 31.05.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no