Alternative fakta – uke 17


___________________________________________________________________________

AF1 – Sandvika-kolonial: I forrige uke skrev jeg om kolonialbutikken i Sandvika, som frem til påske het Meny Helgerudgården. Som det fremgår av plakaten på bildet nedenfor, har butikken har skiftet både kjedetilknytning og navn. Ny kjede: Spar. Nytt navn: Helgerdugården, Men selskapet som eier bygningen, har beholdt det gamle navnet, Helgerudgården A.S.

oooOOOooo

AF2 – Innrømmelse: Det er sjelden å oppleve en så åpen innrømmelse av  trakasseri som den Stian Bromark kom med i Dagsavisen mandag. Avisen har også utstyrt innrømmelsen med bilde av mannen, slik at de som møter ham på gaten, kan være forberedt på spott.

oooOOOooo

AF3 – Utvidelse av nyhetsstaben: NRK Dagsrevyen har doblet antall programledere, men sliter litt med kjønnsbalansen.

oooOOOooo

AF4 – Tariff-forhandlinger: Det pågår tariff-forhandlinger for de ansatte i stat og kommune. I den anledning kan jeg ikke dy meg for å gjengi forsiden av Dagsavisen under de tilsvarene forhandlingene for fire år siden.

oooOOOooo

AF5 – Psykiatri i stortinget: Stortinget debatterte nylig forholdene for psykiatriske pasienter. Det var nok svært liten interesse for det blant stortingsreperesentantene, om man skal tro bildene i NRK Dagsrevyens reportasje.

oooOOOooo

AF6 – Regnbue over Sandviksbukta: De nye kameraene som fotograferer Sandviksbukta, fanget også inn regnbuen 24. april. Det ser ut som tønnen med gull, som visstnok skal stå ved enden av regnbuen, befinner seg på odden utenfor naturiststranden på Kalvøya.

(Innlegget ble påbegynt 27.04.2018 og fullført 27.04.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no