Alternative fakta – uke 1


___________________________________________________________________________

Studebaker Commander 1950-modell. En knallrød versjon av denne skulle vi bruke til drosjekjøring.

AF-1: Underlig drøm: Jonas Gahr Støre kan trenge oppmuntring i disse dager, så jeg forteller om den gangen jeg drømte om ham. Det var mens han var utenriksminister, og jeg drømte at han, Tone (datter av leieboeren i første etasje) og jeg hadde kjøpt en brukt Studebaker sammen. Den var knallrød (hvis Jonas hadde bestemt fargen, hadde det skjedd før drømmen begynte), og vi skulle bruke den til å kjøre drosje med. Vi skulle kjøre på skift, men Tone og jeg var enige om at Jonas skulle slippe å kjøre om natten siden han hadde så mye å gjøre som utenriksminister. Det var drømmen, men kan noen forklare meg hvordan slike drømmer oppstår?

oooOOOooo

AF-2: Menn over 50: Innlegget til høyre sto i Aftenposten 13. desember.

.

.

.

.

.

.

.,

oooOOOooo

AF-3: Kjønnsunøytralt: Aftenposten, hovedorgan for #metoo i Norge, gjenga 16. desember et opprop mot seksuell trakassering i de fire hoved-sammenslutningene LO, YS, Unio og Akademikerne. Oppropet var undertegnet av 736 ansatte og tillitsvalgte, og initiativet kom fra seks LO-organiserte kvinner fra fire forbund. Det som interesserer Alternative fakta-redaksjonen, er navnet på tre av forbundene disse kvinnene tilhører:  Norsk Lokomotivmandsforbund,  Norsk Arbeidsmandsforbund og
NTL (Norsk Tjenestemannslag). Det fjerde forbundet heter Fagforbundet.

oooOOOooo

Adresseavisen 03.12.2017

AF-4: Hybris: Å kjøre forbi strøbilen vitner om overdreven tro på piggdekk og/eller egne kjøreferdigheter. Eller kanskje gode forbindelser i forsikringsselskapet?

.

oooOOOooo

Aftenposten 21.11.2017

AF-5: Vær naturlig: Som bildet av den naturlige skjønnheten til høyre viser (og som hun også sier i intervjuet), er hun “svært engasjert i samfunnets usunne fiksering på utseende”.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Innlegget ble påbegynt 03.01.2018 og fullført 05.01.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no

Én kommentar til “Alternative fakta – uke 1”

  1. Er det ikke flott når noen er “svært engasjert i samfunnets usunne fiksering på utseende”? Særlig når det gjelder den yngre garde …..

    Når det gjelder Lars Birkelunds kommentar om kommentarfeltet i Aftenpotten så er det en korrekt observasjon. Artiklene (99%) er uinteressante mens kommnetatorene glimter til med nye tanker. Min observasjon er videre at avisen er totalt i utakt med leserne. En artikkel kan utløse 10 kanskje 15 eller flere kommnetarer hyvorav ikk en eneste en er enig med artikkelforfatteren. Avisen lever i en verden og leserne i en ganske annen.

Det er stengt for kommentarer.